Bublanina z jahod

2. června 2016 v 18:40 | Pavlína |  Recepty
4 vajíčka si rozdělíme na žloutky a bílky
žloutky vyšleháme s 250 g moučkového cukru
pak přidáme 13 lžic vody a opět vyšleháme
nakonec přidáme 300 g polohrubé mouky
1 prášek do pečiva a opět vyšleháme
z bílků vyšleháme sníh a lehce vmícháme do těsta

Těsto vlijeme do vymazaného a vysypaného plechu a přidáme pokrájené jahody. Pečeme při teplotě 180°C.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Pečete v domácí pekárně?

Ano 63.6% (7)
Ne 36.4% (4)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama